Csomagok

Program

Élelmiszer és tisztítószer csomagok

 

Kiemelten fontos és folyamatos projektünk az élelmiszer és tisztítószer segélyezés.

 

Egy-egy nagyobb méretű élelmiszer segélyakció keretében 50-70 családnak adományozunk frissen vásárolt alapélelmiszerekből összeállított csomagot, amit az utóbbi években egy tisztító- és tisztálkodási szerekből álló csomaggal is kiegészítünk.

A segélyezettek köre a nagycsaládosok, az idősek, a tartósan betegek, vagy fogyatékkal élők. Ezek a csomagok átmeneti segítség azoknak, akik kapják, és őszinte Isten iránti hálát ébreszt a szívekben.

 

Cipősdoboz csomagok

 

Az év legvidámabb eseményei közé tartoznak a karácsonyi cipősdoboz ajándékcsomagok szétosztásával összekötött gyermekprogramjaink.

 

Gyermekek felé szolgálunk, akik szegény családban élnek, akik számára a missziótól kapott doboz az egyetlen karácsonyi ajándék.

 

Ezért nemcsak ők örülnek, hanem mi is nagy örömmel adjuk át a szeretettel becsomagolt ajándékokat.

 

Ez a szolgálat is, akárcsak a többi, sokszereplős: köszönet illeti meg azokat az itthoni és külföldi iskolásokat, akik összeállítják a cipősdobozokat, a szülőket, akik ezeknek az ajándékdobozoknak a tartalmát finanszírozzák, a pedagógusokat, akik a doboz-készítő akciót megszervezik, azokat, akik összegyűjtik, majd ideszállítják a dobozokat.

 

Az ajándékozáshoz kapcsolódó szolgálatok is nélkülözhetetlenek: a dobozok szétosztása, a gyermekevangélizációk megszervezése, az Ige hirdetése, mind nélkülözhetetlenül fontos ahhoz, hogy örömöt szerezzünk karácsonykor sok-sok kisgyermeknek.