Kelet-Európa Misszió_Pihenőpark
Nyári időszakban 50-60 főig kényelmes, csendes és nyugodt környezetben tarthattok nálunk táborokat, rendezvényeket.
A főpületében 5 vendégszoba található, amelyek 3-5 ágyasak. A négy emeleti szobához saját zuhanyzó és WC tartozik.
Vendégszobák

Vendégszobák Főépület

A főépületben található légkondicionált konferenciaterem white boarddal, vetítővászonnal, Yamaha pianínóval és kávézós pulttal felszerelt. Innen nyílik nagytermünk, amely csak nyáron használható!
Táborhely

Konferenciaterem Főépület

2 mobilházunkban 7 szoba van, amelyekben 28 ágy található, valamint 4 darab 4 ágyas hőszigetelt faház üzemel a nyári időszakban.
Táborhely

Mobil-, és faházak Táborhely

Másfél hektár parkosított terület áll rendelkezésre a kempingezéshez, valamint nagy kiterjedésű sík terep szabadtéri sportolási lehetőséggel. Ugyancsak elérhető egy 40 fős kerti pavilon, szalonnasütő, játszótér, hintapadok és grillsütő is.
Táborhely

Park Táborhely

Melegítőkonyhánk jól felszerelt (edények, evőeszközök, hűtők, mikró, ipari gáztűzhely, kenyérszeletelő és kávéfőzők), segítünk a csoportos étkeztetés megszervezésében, lebonyolításában is.
Táborhely

Melegítőkonyha Főépület

Rendezvénysátrunk 120 fő befogadására alkalmas, amely az udvaron felállítva különféle rendezvények lebonyolítására haszenálható
Táborhely

Rendezvénysátor Táborhely

Szabadidős tevékenységekhez rendelkezünk focipályával, röplabdapályával, biliárdasztallal, csocsóval és pingpong asztallal.
Táborhely

Szabadidő Táborhely

A közelben található az Ócsai Tájvédelmi Körzet + Madárvárta, van lovaglási, lovaskocsizási lehetőség. A községben kamasz park (gördeszka és görkorcsolya pálya) éttermek, benzinkút, posta, gyógyszertár üzemel.
Táborhely

Környezet Táborhely

2021-es árak

Május 1. és október 15. között (fűtési szezonon kívül) 2 éves korig a szállás ingyenes, korlátozott számban hordozható kiságyat biztosítunk.
  • Vendégszoba, mobilház
  • 3.600 Ft
  • /fő/éj + 400 Ft IFA (jelenleg 0 Ft)
  • (Tartalmazza az ágynemű és törölköző használatot. 4 vendégszoba saját fürdővel rendelkezik, a többi helyiséghez közös wc és fürdő tartozik)
  • Érdekel
  • Területhasználat
  • 15.000 Ft
  • /nap-tól
  • (tartalmazza a konyha, vizesblokk, konferencia terem, valamint az udvar és parkoló használatát. További helységek használata, illetve egyéb szolgáltatások egyéni megállapodás szerint)
  • Érdekel
Október 15. és május 1. között a szobaárak 4000 Ft/fő/éjszaka, a terület és közös helységek használata pedig 17 000 Ft/nap-tól alakulnak a fűtési költségek miatt. A faházak és mobilházak fűtési szezonban nem használhatók! Több éjszaka és táborok esetében kedvezményeket adunk! Kérj egyedi árajánlatot!