Háború Ukrajnában – Hogyan segíthetünk?

Háború Ukrajnában – Hogyan segíthetünk?

A Kelet-Európa Misszió 30 éve dolgozik Kárpátalján, ahol munkatársaink és önkénteseink missziós projekteken dolgoznak. Rajtuk keresztül több száz rászoruló családnak nyújtunk rendszeres támogatást. Az elmúlt napokban próbáltunk segíteni azoknak, akik biztonságuk érdekében kénytelenek voltak elhagyni hazájukat. Van, akinek már sikerült átjutnia a határon és szállást is tudtunk neki biztosítani, vannak még úton levők és egyre többen fontolgatják, hogy útra keljenek. A misszió részéről igyekszünk támogatást biztosítani élelmiszerrel, matraccal, tisztálkodási szerekkel és leginkább imádsággal és bátorító szóval. Egyre több az igény, de hála Istennek a segíteni akarás is egyre nagyobb.

A folyamatosan változó helyzethez igyekszünk alkalmazkodni és lehetőségeinkhez képest minél több embernek segíteni, aki Magyarországra érkezik. Együttműködésben a Pünkösdi és a Golgota Szeretetszolgálatokkal elindítottuk segélyezési akciónkat. Koordináltan szeretnénk választ adni konkrét igényekre. amelyekhez várunk pénzbeli, természetbeni és önkéntes részvételre felajánlásokat.

Hogyan segíthetünk?

  • Céladományt fogadunk banki átutalással a 10200847-32413511 számlaszámra Ukrajna megjegyzéssel vagy bankkártyával:
  • Továbbá várunk természetbeni felajánlásokat: tartós élelmiszer, matrac vagy egyéb adomány, szálláshely, szállítási kapacitás, ideiglenes munkalehetőség, önkéntes munka felajánlásakor az ukrajna@misszio.eu címen várunk üzenetet elérhetőség megadásával. Igyekszünk mindenkinek mihamarabb válaszolni.

Nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást és az imákat!