Emeletes ágy akció

Miért van szükség emeletes ágyakra?

Sok szegény nagycsaládban nincs lehetőség a normális alvás biztosítására: a gyermekek olyan körülmények között hajtják álomra a fejüket, melyek a normális adottságokkal rendelkező háztartásban élők számára leginkább egy fogolytábor hangulatát idéznék. A gyermekek közül egyesek a földön alszanak, mások kénytelenek akár hárman együtt összezsúfolódva feküdni egyetlen ágyon.

A Kelet-Európa Misszió éppen ezért úgy határozott, hogy megpróbál segítséget nyújtani olyanoknak, akik anyagi lehetőségeik hiánya miatt nem képesek használható ágyakat vásárolni maguknak. Ezért indítottuk el Emeletes Ágy projektünket, melynek keretében várjuk mindazok felajánlását, akik szívesen küldenének adományt a rászoruló családok megsegítésére. Akciónkat belföldön és a határon túli magyarság körébe (Vajdaságban, Kárpátalján és Erdélyben) egyaránt meghirdetjük. Az adományokból megvásárolt bútorokat helyi munkatársaink segítségével juttatjuk el a nyomorgó családok számára, az átadásról pedig fényképes beszámolót készítünk!

Mennyibe kerül egy emeletes ágy?

Amennyiben úgy gondolod, szívesen támogatnád projektünket, kétféle módon is adakozhatsz: számlaszámunkra küldött pénzzel és csekkes befizetéssel. Mindkét támogatási mód esetén kérünk arra, hogy a közlemény rovatba az ” Emeletes ágy” kifejezést ne felejtsd el beírni! Bár az ágyak ára országonként változó, egy  ágy ára átlagosan 40 000-60 000 Ft-nak megfelelő összegbe kerül. Ebben az árban nincs benne a matracok ára: azokat kapacitásunk függvényében raktárunkból biztosítjuk, vagy külön vásároljuk meg. Utóbbi esetben min. 20 000Ft-tal kell plusz költségként számolni.

Támogatásodat a családok nevében is köszönjük!

Shopping Cart