• +36 29 570-010
  • info@misszio.eu
  • 2365 Inárcs, Szőlőhegy 1.

Egységcsomagok

Élelmiszercsomag

Év közben folyamatosan törekszünk arra, hogy a rászoruló családok számára alapélelmiszerekből és édességekből álló csomagokat osszunk szét, ezzel is kifejezve irántuk Isten kegyelmét. Ha valaki szeretné támogatni élelmiszercsomag akciónkat, felhívjuk szíves figyelmét, hogy egy csomag előállítási költsége kb.
10 000 Ft. Ebből az összegből lehetséges olyan összeállítást készíteni, mely valódi segítséget nyújthat egy átlagos, rászoruló családnak. Támogatását köszönjük!

Karácsonyi csomag

Decemberben itthon és határainkon túl több ezer gyermeknek tartunk karácsonyi programokat, megragadva ezt az alkalmat is arra, hogy sok gyermeknek és szülőnek beszéljünk Isten szeretetéről. ilyenkor osztjuk szét az összegyűjtött „cipődobozos” ajándékcsomagokat. Ön is készíthet ilyen csomagot és elküldheti Missziónk számára: kérjük, hogy ebben az esetben az elkészült csomagot november 1 és 30 között juttassa el címünkre: 2365 Inárcs, Szőlőhegy 1. Köszönjük!

Tisztasági csomag

Sok család számára problémát okoz az alapvető tisztító és higiénés termékek beszerzése. Nekik készítünk csomagokat, amely mosóport, fogápolási termékeket, szappant, tisztasági betéteket, stb. tartalmaz.

Iskolakezdési csomag

A nagycsaládosok és gyermeküket egyedül nevelők között sokan vannak olyanok, akiknek mindig nagy kihívás az iskolakezdés. Nekik szoktunk segíteni tanszerekkel, iskolatáskával.

X